Dijous, 25 d'abril de 2024
ràdio

La girella i el dialecte pallarès a «La TdP» de Catalunya Ràdio

Joaquim Maria Puyal i el seu equip conversen entorn la girella i el dialecte pallarès durant la transmissió del Barça-Sporting

Redacció 3 de març de 2017 a les 12:28
El Barça-Sporting del passat dimecres no passarà a la història per haver estat un partit distret, tot i els set gols que es van veure al Camp Nou. Segurament el ritme de joc avorrit va provocar que l'equip de La transmissió d'en Puyal (La TdP) de Catalunya Ràdio dediqués una part del seu temps a parlar de temàtiques diverses, entre les quals, el dialecte pallarès i la girella. Podeu escoltar el moment exacte de l'inici de la conversa a partir del minut 1:53:



Aprofitant el to distés de la transmissió, Joaquim Maria Puyal va preguntar més tard a la seva audiència com creia que es menja la girella: freda o calenta (a partir del minut 22:16). Molts oients, alguns pallaresos, van respondre mitjançant Twitter, i alguna de les respostes va ser llegida en directe durant la transmissió. Clicant sobre el tuit les veureu totes:
 
Sens dubte, en Joaquim Maria Puyal i el seu equip han demostrat tenir un bon coneixement de la gastronomia pallaresa. I un bon paladar!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació