Divendres, 3 de maig de 2024
Smartphones

Tremp organitza cursos de «smartphones» per a majors de 55 anys

Els usuaris aprendran a aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil i connectar-se a una xarxa WiFi, entre d'altres aspectes

Darío Albert 19 de gener de 2017 a les 11:38
Dos persones grans en un curs de smartphones a Tremp | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp torna a organitzar dos tallers gratuïts per formar persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones. Les jornades es duran a terme al Centre Cívic Tarraquet durant el febrer i estaran organitzades en dos nivells diferents: bàsic i avançat. 

El nivell bàsic tindrà lloc el 13 i 15 de febrer de 15h a 17h, mentre que l'avançat serà la setmana següent, el 20 i 22 de febrer a la mateixa hora. Els usuaris aprendran, per exemple, a aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar per Internet i utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype. 

Els tallers estan organitzats conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya, amb l'objectiu de formar 4.300 persones en 275 tallers gratuïts en espais com biblioteques, centre cívics, casals de gent gran o universitats de tota Catalunya. Les inscripcions es poden fer presencialment al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Tremp o per telèfon al 973.650.005.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació