Diumenge, 28 d'abril de 2024
pallarsactiu

Jussactiu amplia el seu camp d'acció al Pallars Sobirà com a «Pallarsactiu»

El ple del Consell Comarcal del Pallars Jussà aprova l'obertura de la societat a la comarca veïna | Aquest acord ha de permetre l'entrada de noves empreses i administracions locals del Sobirà

Jordi Ubach Llorens 13 de desembre de 2016 a les 11:37
Membres de Jussactiu amb agents del Pallars Sobirà, l'estiu passat | Jussactiu
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha acordat ampliar la col·laboració público-privada -que fins ara representava Jussactiu- en el conjunt de les dos comarques pallareses. Aquesta decisió va ser acordada durant el ple de l'ens comarcal celebrat la setmana passada.

Així, i tal i com ja va avançar Pallars Digital, la Societat de Foment del Pallars Jussà englobarà també el Pallars Sobirà i passarà a denominar-se "Pallarsactiu", un canvi que permetrà l'entrada de noves empreses i administracions locals del Pallars Sobirà a l'accionariat.

Membres de Jussactiu i representants tant del Consell Comarcal del Pallars Sobirà com del sector empresarial d'aquesta comarca van iniciar les primeres converses el mes de juliol passat. En aquests primers contactes es va marcar com a data límit el 31 de març de l'any vinent per tenir acabada aquesta ampliació.

Amb aquesta unió, Jussactiu busca "reforçar la nostra missió de promocionar els interessos econòmics del Pallars, potenciant les empreses establertes i ajudant als emprenedors amb el foment de projectes i inversions que generin la creació de nous llocs de treball".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació