Dissabte, 27 d'abril de 2024
Dia de la Constitució

Soriguera i Llimiana obriran les portes el 6-D

L'alcalde i alguns regidors atendran els ciutadans al municipi de la vall de Siarb | Llimiana aprofitarà l'obertura per vendre calendaris solidaris

Jordi Ubach Llorens 5 de desembre de 2016 a les 09:08
L'alcalde de Soriguera, Xavier Pedemonte, en un míting de la CUP a Tremp | Jordi Ubach
Els ajuntaments pallaresos de Soriguera i Llimiana obriran les seves portes amb total normalitat aquest dimarts 6 de desembre, dia de la Constitució.

A Soriguera, l'únic municipi de la demarcació de Lleida on governa la CUP, l'ajuntament l'atenció al públic serà com la d'un dia laboral normal, de 9h a 14h. L'alcalde, Xavier Pedemonte, i alguns dels regidors de l'equip de govern seran els encarregats d'obrir les portes del consistori i atendre als ciutadans.

En el cas de Llimiana, amb govern de CiU, l'ajuntament aprofitarà l'obertura per recaptar fons per la Marató de TV3. Ho farà posant a la venda uns calendaris solidaris confeccionats per un veí del poble i sortejant d'una cistella. Segons ha apuntat la regidora, Maria José Pérez, "els regidors estem els 365 dies de l'any a disposició dels veïns".

Pel que fa a les capitals de comarca, alguns regidors de Tremp i Sort acudiran als consistoris per avançar feina o mantenir reunions programades. En cap cas, però, hi haurà funcionaris treballant aquest dimarts.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació