Divendres, 26 d'abril de 2024
recollida selectiva

​El Jussà inicia una campanya de sensibilització per a la millora de la recollida selectiva

Està adreçada als grans productors de la comarca, especialment en els establiments d'allotjament, restauració i càtering

Redacció 3 de desembre de 2016 a les 11:17
La tècnica ambiental visitant un establiment de la comarca | Consell Comarcal Pallars Jussà
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la recollida de residus adreçada als grans productors de la comarca, incidint en els establiments del canal HORECA (hotels, restauració i càtering). La campanya consisteix en la visita personalitzada a cadascú dels establiments comercials per tal de millorar els nivells de recollida i recordar la importància de la separació de les cinc fraccions.

Per aquesta tasca, una tècnica ambiental, que col·labora amb el Consell Comarcal a través del programa de contractació de joves en pràctiques, s'encarrega d'assessorar, dotar-los de material i recursos necessaris per facilitar la recollida selectiva. S'entrega contenidors per a envasos i vidre, i díptics informatiu, alhora que s'ofereix la possibilitat de gaudir d'un servei de recollida porta a porta de cartró als establiments que ho necessitin, amb recollida setmanal.

Aquestes visites també permetran conèixer les necessitats de cada establiment i així ajustar el servei a la realitat. A més, es revisaran l'estat dels contenidors de vorera i s'afegirà nous adhesius per tal de concretar el que va a cada contenidor. Posteriorment a aquestes visites es farà un seguiment per avaluar els resultats assolits.

Totes aquestes accions han de permetre millorar la quantitat i la qualitat de la recollida en totes les fraccions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació