Divendres, 26 d'abril de 2024
ajuntament de sort

La CUP Pallars demana la dimissió de tres regidors de CiU a Sort

Els cupaires consideren que la gestió dels darrers governs convergents és "il·legítima" i la qualifica de "frau produït amb diners públics"

Jordi Ubach Llorens 23 de novembre de 2016 a les 09:56
Membres de la CUP Pallars, durant un acte de campanya | CUP Pallars
La CUP Pallars ha manifestat a través d'un comunicat el seu suport als regidors de la CUP Sort i de Fem Municipi, que integren l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Sort, i que dilluns passat van fer públiques les conclusions de l'auditoria externa sobre 14 expedients de subvencions en el que consideren un "acte de transparència" i de "denúncia pública de la gestió negligent" dels darrers anys.

Els cupaires demanen responsabilitats als tres regidors de CiU que en legislatures anteriors "van ser responsables d'aquests fets" i els ha demanat la seva dimissió. L'auditoria encarregada pel consitori va concloure que l'Ajuntament de Sort ha de retornar uns 1'28 milions d'euros de subvencions no executades.

La CUP Pallars se suma, d'aquesta manera, a la petició que ja va fer dilluns l'alcalde, Raimon Monterde (Fem Municipi), en nom de l'equip de govern, i que va ser rebutjada pel cap de l'oposició, Llàtzer Sibís (CiU). La CUP considera que la gestió dels darrers governs convergents és "il·legítima" i la qualifica de "frau produït amb diners públics".

Per la CUP Pallars, el resultat de l'estudi presentat dilluns durant el ple ordinari "fa palesa un acció de govern opaca i desidiosa respecte a la gestió de les arques públiques".
 

Llegeix el comunicat íntegre

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació