Divendres, 26 d'abril de 2024

Francesc Castells pren possessió com a regidor a Tremp

Castells (CiU) s'encarregarà de les regidories d'Esports i Noves Tecnologies en substitució de Jordi Bolado | Míriam Pla (CiU) serà la tercera tinent d'alcalde

Jordi Ubach Llorens 8 de novembre de 2016 a les 10:47
Francesc Castells, aquest dilluns, en la sessió plenària del seu retorn | Jordi Ubach
Francesc Castells ha pres possessió aquest dilluns de l'acta de regidor a l'Ajuntament de Tremp en substitució de Jordi Bolado, que va renunciar al càrrec el mes passat per motius laborals. Castells ha jurat el seu càrrec davant l'alcalde, Joan Ubach, qui li ha entregat el pin honorífic del consistori trempolí.

Castells, que tancava la llista de CiU en les últimes eleccions municipals, s'encarregarà de la regidoria d'Esports -una tasca que ja va dur a terme entre els anys 2005 i 2007-, així com de la regidoria de Noves Tecnologies i de l'àrea de serveis personals. La tercera tinència que ocupava l'antic regidor, Jordi Bolado, serà per la regidora de CiU, Míriam Pla.

Un cop presa la possessió, Castells es va dirigir al plenari explicant que es va emportar "molt bons records" del seu anterior pas per la regidoria d'Esports, i que espera que aquesta segona etapa sigui "igual o millor" que l'anterior. Castells va demanar la col·laboració de tothom, "perquè sabem que això de l'esport no va amb la política".

Castells és el segon regidor de CiU que s'incorpora a l'equip de govern en el transcurs de la legislatura, després que el passat mes de juliol ho fes Marc Miró en substitució de Glòria González.

Modificació del pressupost

El ple també va servir per aprovar la tercera modificació de pressupost del que portem de lesgislatura per un import de 125.000 euros, en dos partides.

La primera, de 75.000 euros, provinents bàsicament de la Diputació de Lleida i la Generalitat, de majors ingressos corresponents a ajuts que s'han aconseguit darrerament. La segona, de 50.000 euros de compensació entre partides.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació