Divendres, 3 de maig de 2024
esports

El Cadet Masculí del CB Tremp es proclama campió territorial

Els nois que entrena Diego Roldán han guanyat la Final Four disputada a Tremp

Jordi Ubach 31 de maig de 2016 a les 10:23

El Cadet Masculí del CB Tremp, campió de Lleida. Foto: Felip Bacardit


L'equip Cadet Masculí del Club Bàsquet Tremp s'ha proclamat aquest cap de setmana campió territorial de Lleida al superar a la final el Sícoris Club per un resultat de 51-36. Els nois entrenats per Diego Roldán han disputat la Final Four a Tremp per mèrits propis, després de quedar primers durant la fase regular de la competició. Abans de superar el Sícoris, els trempolins van haver de desfer-se a la semifinal del Pardinyes, i ho van fer amb solvència, amb un resultat de 73-58. Ara, l'equip tractarà de guanyar el campionat català la setmana que ve a Sant Pere Pescador.

Aquest no ha estat l'únic esdeveniment que ha acollit aquest cap de setmana el pavelló del Joncar de la capital del Pallars Jussà. Entre dissabte i diumenge també s'hi ha disputat la Final Four del campionat de Tercera Catalana, que ha enfrontat el CB Matadepera, el CB Blanes, el CB Tona i el CB Sant Narcís. El campió ha estat el CB Matadepera, que ha guanyat a la final el CB Tona per 94-81.

Cal destacar també el bon paper de l'Infantil Masculí i el Mini Femení en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els primers han quedat subcampions de Catalunya, al perdre en la final disputada a Manresa, i les noies han acabat quartes. Tots dos equips van guanyar la setmana anterior els respectius títols provincials, fent un molt bon paper. El Club Bàsquet Tremp va celebrar el passat divendres la cloenda de la temporada amb un sopar al pavelló del Cub, on hi van participar tots els jugadors, pares, mares, tècnics i junta del Club.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació