Dissabte, 27 d'abril de 2024

Espot i Port Ainé tanquen la temporada millorant registres

Tot i la meteorologia adversa, les estacions de FGC sumen 16.000 visitants més que la temporada anterior

Jordi Ubach 13 d'abril de 2016 a les 11:11

Les últimes nevades han permès cloure la temporada amb molt bones condicions. Foto: Skipallars


Després que dilluns es fessin publiques les xifres de visitants provisionals als complexos d'esquí lleidatans de la temporada que es va tancar diumenge, avui s'han donat a conèixer les xifres definitives pel que fa a les estacions d'esquí pallareses del grup FGC. Espot i Port Ainé, han experimentat aquesta temporada d'hivern un augment en el nombre d'usuaris respecte la temporada anterior, tot i la meteorologia adversa, especialment a principis de temporada.

Espot, enguany, ha rebut 68.069 visitants i Port Ainé ha registrat un total de 110.384 visitants. En total, 178.453 persones, 16.443 més que la temporada anterior, que van ser 162.010. Les cinc estacions del Grup FGC, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, han tancat la temporada 2015-2016 amb 474.752 forfets venuts.

Tot i que aquest hivern ha estat clarament marcat per la meteorologia adversa i variable, les nevades del mes de març i el bon estat de la neu han permès allargar la temporada fins al segon cap de setmana d'abril. L'Hotel de Port Ainé 2000, de la seva banda, ha aconseguit una ocupació mitja del 82,87%, dada superior a la de la temporada passada, en què es va aconseguir una ocupació del 76,87%.

Entre les activitats i esdeveniments que ha acollit Espot aquesta temporada destaquen la Copa del Món FIS de Telemark, la Copa d'Europa IPC, els Campionats de Catalunya infantils i el VIII Espot Tamarro Race. Port Ainé, per la seva banda, ha estat l'escenari de diverses activitats esportives, com el Campionat de Catalunya de Muixing, els Campionats d'Espanya Freeski i Snowboard o la cursa popular Gall Fer, i lúdiques, com Tast de vins i formatges de km 0.
 
Pel que fa als productes comercialitzats pel Grup FGC, s'ha mantingut l'oferta destinada als diferents perfils de clients: packs familiars i universitaris o el forfet freestyle exclusiu per als snowparks de La Molina i Port Ainé. A més, els forfets de temporada 6.0 i 5.0, que són vàlids per a totes les estacions del Grup de FGC, han tingut una bona acollida entre els usuaris.

B-Travel i activitats d'estiu

Del 15 al 17 d'abril, les estacions de muntanya i els trens turístics del Grup FGC estaran presents a la fira B-Travel (Recinte Montjuïc, estand de l'Agència Catalana de Turisme) on mostraran les activitats d'estiu de les estacions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació