Dilluns, 6 de maig de 2024

​Correus estrena un mata-segells turístic dedicat a Aigüestortes

Les persones interessades poden sol·licitar aquesta estampació especial a l'oficina de Sort

ACN 26 de gener de 2016 a les 13:03
L'oficina de Correus de Sort estrena aquest dimarts un mata-segells permanent dedicat al Parc Nacional d'Aigüestores i Estany de Sant Maurici, amb l'objectiu de col·laborar en la projecció estatal i internacional de l'espai natural. El mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina de la capital del Pallars Sobirà, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, filatèlics i turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència al Parc.
 

Imatge del mata-segells dedicat a Aigüestortes. Foto: Correus


A més de la silueta dels Encantats i de dos isards, com a elements més representatius del paisatge i biodiversitat de l'espai natural, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. D'aquesta manera, el Parc i el nom de Sort viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals.

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació