Dissabte, 20 d'abril de 2024

Maria Rosa Amorós, nova delegada del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran

La republicana, filla d'Isona, substitueix el convergent Albert Alins

Redacció 22 de gener de 2016 a les 08:55

Maria Rosa Amorós serà la delegada al Pirineu Foto: ERC


Maria Rosa Amorós, d'ERC, serà la nova delegada del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran. Així ho ha decidit aquest dijous l'executiu de Carles Puigdemont, que d'aquesta manera completa totes les delegacions territorials. Amb la designació d'Amorós, ERC recull la plaça que deixa CiU, que en els darrers anys havia tingut l'alcalde de Pont de Suert, Albert Alins, com a delegat territorial, tal i com va avançar Pallars Digital.

Una carrera política vinculada ERC

Nascuda el 1963 i psicopedagoga de formació, Amorós ha treballat com a mestra en diverses escoles de Cornellà de Llobregat i, els darrers anys, del Pallars. Filla d'Isona, va fer classes de reciclatge de català per a mestres nouvinguts (1985-2003) a l’Institut Català d’Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La seva carrera política ha estat sempre vinculada a ERC, formació per la qual és regidora de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà des de les eleccions municipals del 2011. Ha estat diputada al Parlament de Catalunya des del 2012, i l'any passat es va presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya com a membre d’ERC amb la coalició independentista Junts pel Sí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació