Diumenge, 5 de maig de 2024

​El Sobirà estrena un servei de transport a la demanda per esquiar a Espot

La temporada passada el servei es va implantar amb èxit a Port Ainé i va transportar 1.375 esquiadors

ACN 15 de gener de 2016 a les 13:21

Un grup agafant el servei de transport a la demanda a Sort. Foto: ACN


El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha creat una nova ruta de transport a la demanda, un servei que farà la ruta de Sort fins a l'estació d'esquí d'Espot, amb parada a les poblacions de Rialp, Llavorsí, Escaló i Espot. Per aquest servei s'ha de reservar la plaça amb anterioritat i solament funcionarà els dies que hi hagi demanda. El cost és de 2 euros el viatge i funcionarà cada cap de setmana amb sortida a les 08.30 hores de Sort i a les 4.30 d'Espot. El trajecte enllaça, a Sort, amb el bus de la neu que puja de Lleida.

La temporada passada es va estrenar el transport a la demanda de Sort a l'estació d'esquí de Port Ainé, un servei que durant els mesos d'esquí el van utilitzar un total de 1.375 viatgers i que funciona cada dia de la setmana. De dilluns a divendres, surt de Sort a les 9h i torna a les 15:30h de Port Ainé. El cap de setmana l'horari s'amplia, amb sortida a les 8:30h de Sort i tornada a les 16:30h. Aquest servei de transport para a Rialp i Roní.

El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, ha explicat que aquest servei dóna resposta a la necessitat de molts joves esquiadors que no disposen de vehicle. El servei del transport a la demanda funciona al Pallars Sobirà des de fa molts anys els dies de mercat per atansar la gent gran dels pobles a la capital. Ara, aquest servei s'ha ampliat als joves per poder anar a esquiar.

Sibís ha dit que la bona acollida del transport la temporada passada amb més de 1.000 viatgers ha fet que el Consell Comarcal hagi apostat per implementar el servei fins a l'estació d'Espot. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació