Dissabte, 27 d'abril de 2024

Cavalcada amb caramels sense gluten ni lactosa a Tremp

Els Reis Mags d'Orient arriben al Pallars sense incidències destacables

Redacció 5 de gener de 2016 a les 20:48

Els Reis Mags en la seva arribada a la capital del Pallars Jussà. Foto: Ajuntament de Tremp


A dos quarts de set tocats, ses majestats els Reis Mags d'Orient han arribat al Pallars per repartir regals i il·lusions als nens i nenes. Ho han fet sense incidències destacables en una jornada festiva i familiar, en què pares i mares, padrins i padrines i família en general han acompanyat els més petits de casa a gaudir de les cavalcades que s'han programat a la majoria de poblacions pallareses.

A Tremp, els Reis Mags han arribat amb unes flamants carrosses amb tot el seguici de patges. A banda de la comitiva els acompanyaven també dotacions dels bombers, la policia local, els Mossos d'Esquadra​, els agents rurals i les ambulàncies. Les tres carrosses reials en duien també una altra carregada de regals i una carbonera guiada per la colla de diables Lo Peirot de Tremp. Com a novetat enguany els Reis han tingut en compte que molts nens i nenes tenen al·lèrgies alimentàries i per això han llençat caramels sense gluten, lactosa, ous ni fruits secs. 

Després de la cavalcada Melcior, Gaspar i Baltasar han anat al pavelló del Casal on han estat rebuts per l'alcalde Joan Ubach qui els ha fet entrega de les claus de la ciutat per tal que aquesta nit puguin entrar a les cases a repartir regals amb més facilitat. Un nen i una nena de Tremp, l'Eric i la Martina, han donat la benvinguda a ses majestats i acte seguit tothom qui ha volgut ha pogut fer-se una foto amb un dels tres Reis.
 

Els nens i nenes s'han pogut fotografiar amb un dels tres Reis a Tremp. Foto: Ajuntament de Tremp


Melcior, Gaspar i Baltasar  arriben a Tremp cada any gràcies a l'esforç del grup de monitors i monitores de La Casa del Sol Naixent que els ajuden, els acullen i els preparen la rebuda.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació