Divendres, 3 de maig de 2024

Finalitza amb èxit la «Setmana de la Salut» al Pallars Sobirà

Els actes han servit per commemorar el 25è aniversari de l'ABS Pallars Sobirà

Redacció 13 de novembre de 2015 a les 10:23

Imatge de la conferència sobre alimentació d'aquest dijous. Foto: Departament de Salut


Aquest dijous ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Oficina de Turisme de Sort un monogràfic sobre la dieta mediterrània com a prevenció de les malalties cardiovasculars, a càrrec de Xavi Ensenyat, Lourdes Garcia, Pili Notario i Ivalú Domenech, professionals d'infermeria del CAP Sort. Aquesta conferència està emmarcada en els actes de la Setmana de la Salut per commemorar el 25è aniversari de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Pallars Sobirà.

Per la tarda i també dins els actes de la Setmana de la Salut, es van presentar les activitats de l'Associació Salut Mental Pallars, també a l'Oficina de Turisme de Sort. Aquest divendres al matí els professionals del CAP Sort han efectuat xerrades a la sala d'actes de l'Ajuntament de Rialp i al Casal de Jubilats de Sort sobre La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties metabòliques com la diabetis i l'obesitat.

Paral·lelament, durant el mes de novembre s'estan realitzant xerrades sobre salut pels alumnes de 1r i 4t d'ESO de l'Institut Hug Roger III de Sort. A més, al llarg de la setmana es farà una recollida d'aliments al CAP Sort en benefici de la Creu Roja del Pallars Sobirà. Amb aquest seguit d'actes finalitza la Setmana de la Salut al Pallars Sobirà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació