Dijous, 2 de maig de 2024
esports

Doblet del Sprint Bike Tremp a la Gran Fons Ponent d'Almenar

Álvaro Rico a la llarga i Edu Gásquez a la mitja van ser els vencedors d'aquesta prova de BTT

Redacció 17 de setembre de 2015 a les 13:04

Moment previ a la sortida de la cursa, a Almenar. Foto: Sprint Bike Tremp


Els ciclistes del Sprint Bike Tremp, Álvaro Rico i Edu Gásquez, van aconseguir la primera posició el passat diumenge a la Gran Fons Ponent de BTT d'Almenar, organitzada pel Club Esportiu Bikes Ponent. Rico es va imposar en la disciplina Gran Fons de 105 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell positiu i Gásquez en la modalitat Mig Fons, de 60 quilòmetres i 1.100 metres de dsnivell positiu.

La sortida del circuit llarg va ser ràpida, fet que va provocar que es quedés un grup de només 7 unitats al capdavant fins el quilòmetre 10, on la primera pujada va estirar un grup que es va trencar per complet i on Álvaro Rico es va quedar a una distància de menys d'un minut sobre el cap de cursa. Al pas dels quilòmetres aquesta diferencia s'aniria reduint fins què al quilòmetre 30, punt on Rico es va situar en una primera plaça que ja no deixaria escapar fins el final. Rico va completar la cursa amb 5 hores i 6 minuts, traient 7 minuts a Armengol Reñé, del Team Blue Motor Ponts, que va ser el segon classificat. 
 

Rico i Gásquez, del Sprint Bike Tremp, van ser els vencedors de la prova. Foto: Sprint Bike Tremp


Al circuit mitjà, Edu Gásquez, que tornava a la competició després de 3 mesos, va realitzar una cursa impecable. La sortida va ser conjunta fins al quilòmetre 8, punt en el qual ja sols quedaven al capdavant un grup de tres. Gásquez, que tenia bones sensacions, va decidir atacar i al igual que Rico, marxar en solitari fins a la línia de meta, que creuaria amb un temps de 2 hores i 40 minuts, amb 5 minuts d'avantatge sobre Dani Molina, del Bici 3.0.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació