Divendres, 3 de maig de 2024

Arrenca la 23a edició del curs de guies del Parc Nacional d'Aigüestortes

Dilluns va començar el curs a la Torre de Capdella amb un 50% d'alumnes de la zona

Redacció 17 de setembre de 2015 a les 12:14

Inici del curs de guies del Parc Nacional. Foto: Ajuntament de la Torre de Capdella


Un total de 25 alumnes van començar dilluns a l'Ajuntament de la Torre de Capdella el curs de guies interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquesta edició el curs, que durarà fins al 6 d’octubre, compta amb alumnes d’un perfil molt variat, des de persones que es dediquen a la ramaderia, fins a autònoms que treballen en sectors diversos. Prop del 50% d’alumnes són de la Vall Fosca, i dins d’aquest grup destaquen professionals del turisme que treballen en el sector de serveis de la zona.
 
Aquesta afluència d’alumnes del municipi de la Torre de Capdella posa de manifest la importància que per a la població té que la Vall Fosca sigui la tercera entrada del Parc, i l’interès per voler conèixer millor i fer divulgació del Parc Nacional des del territori. També cal destacar que en el curs hi hagi perfils com el de ramaders, un actor essencial dins del Parc juntament amb els turístic.
 
Segons apunta l’Alcalde de la Torre de Capdella, Josep M. Dalmau, "la gent del municipi ja té molt interioritzada la idea que som la tercera porta del Parc, i el fet de tenir tants alumnes de la Vall Fosca en aquest curs, ho demostra".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació