Divendres, 3 de maig de 2024
esports

Álvaro Rico acaba segon la cursa BTT de «La Pirinenca»

El ciclista pallarès de l'Sprint Bike Tremp va dominar la prova però una avaria li va fer perdre temps

Redacció 3 de setembre de 2015 a les 11:17

Álvaro Rico, segon per l'esquerra, al podi. Foto: Sprint Bike Tremp


El ciclista trempolí de l'Sprint Bike Tremp, Álvaro Rico, va aconseguir diumenge la segona posició a la 1a Marxa de BTT la Pirinenca, disputada a la població ribagorçana de El Pont de Suert. Rico va acabar darrere de Mario Turrión després d'anar dominant pràcticament durant tota la cursa. La sortida va ser una mica complicada, ja que es va fer un embús al poble que va provocar que el ciclista pallarès comencés molt endarrerit.

A la primera pujada, però, el ciclista pallarès va marcar un ritme fort que li va permetre situar-se primer amb unes rendes d'uns 30 segons, un marge que poc després perdria a la baixada. Ja a la segona pujada, Rico tornaria a distanciar-se i ja no el tornarien a agafar fins a falta de 5 quilòmetres de meta, on en una baixada tècnica, l'impacte amb una pedra va provocar que doblés el canvi i la cadena, obligant-lo a aturar-se durant uns minuts per solucionar l'avaria. Un fet que va aprofitar Mario Turrión per guanyar-li la partida.

La Pirinenca és una prova de nova creació que aprofita els espectaculars paratges del Pont de Suert per combinar curses infantils amb una prova de trail running nocturn (amb distàncies de 5 i 12 quilòmetres) i, l'endemà, una cursa de BTT (també amb dos circuits de diferents nivells de dificultat). Un cap de setmana intens amanit d'activitats paral·leles i àpats esportius.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació