Divendres, 3 de maig de 2024

Tremp ​atura temporalment el funcionament dels fitons del casc antic

El nou equip de govern en vol estudiar més a fons la viabilitat i consultar els veïns | El fitó del passeig del Vall continuarà funcionant amb normalitat

Redacció 19 de juny de 2015 a les 14:05

El fitó del carrer Mercadal baixat, aquest migdia. Foto: Jordi Ubach


L'Ajuntament de Tremp deixarà fora de servei, de manera temporal, els fitons de control de la circulació al carrer Mercadal i plaça del Mercat, per tal d'estudiar-ne més a fons la viabilitat i valorar si cal mantenir definitivament aquesta mesura. Tot i això, el fitó que limita l'entrada de vehicles a la circumval·lació del passeig del Vall continuarà funcionant amb normalitat.

La intenció del nou consistori és reobrir l'expedient iniciat per l'anterior equip de govern i demanar l'opinió dels veïns i veïnes de la zona sobre la viabilitat de regular el trànsit al centre històric de la ciutat. Del que en surti d'aquesta consulta ciutadana s'optarà pel que es decideixi majoritàriament. Mentre duri aquest procés, les pilones retràctils estaran inactives.

El projecte d'instal·lació de les pilones va ser motiu de polèmica entre els veïns de la zona el març de l'any passat, fet que va obligar l'Ajuntament de Tremp a paralitzar les obres. Tant CiU com especialment ERC, llavors a l'oposició, van mostrar la seva disconformitat en la gestió de la instal·lació d'aquest nou sistema.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació