Divendres, 26 d'abril de 2024
MUNICIPALS 2015

El primer debat electoral de Pallars Digital a Tremp omple l'Epicentre

L'auditori es va quedar petit per escoltar les propostes dels quatre candidats a l'alcaldia trempolina

Jordi Ubach 19 de maig de 2015 a les 10:02

Els quatre candidats a l'alcaldia van debatre durant una hora i mitja. Foto: Jordi Ubach


Més de 200 persones han deixat petit aquest dilluns al vespre l'auditori de l'Epicentre de Tremp per presenciar el segon dels debats electorals que Pallars Digital, amb el suport de Nació Digital, ha organitzat a les capitals de comarca pallareses. Després de l'èxit d'assistència del debat de Sort del passat divendres, Víctor Orrit (Compromís per Tremp), Joan Ubach (CiU), Maria Pilar Cases (ERC) i Ana Cava (PP) van exposar ahir les seves propostes i van debatre sobre temes d'actualitat al municipi, com la gestió de l'IBI o l'Acadèmia militar de Talarn. 

El debat, moderat pel periodista Javi Muñoz, va començar sobre les 20:00h del vespre i es va allargar fins passats dos quarts de deu de la nit. Aquest esdeveniment, juntament amb el de Sort, ha permès els veïns i veïnes de les dos capitals pallareses escoltar de primera mà i en un mateix acte les propostes dels seus candidats i els programes electorals de cadascun dels partits que es presenten a les eleccions municipals. Pròximament publicarem el vídeo íntegre del debat.
 

El nombrós públic assistent va omplir de gom a gom l'Epicentre. Foto: Jordi Uriach


El debat es va poder seguir per steaming gràcies a Anou.net, que en va fer la cobertura audiovisual. La transmissió va ser un èxit, ja que es va moure en una mitjana d'uns 80 espectadors, arribant a assolir un pic màxim de 101 persones connectades.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació