Divendres, 10 de maig de 2024
MUNICIPALS 2015

Marta Rovira presenta les candidatures d'ERC a Tremp i Sort

Maria Pilar Cases a Tremp i Lluís Juangran a Sort seran els candidats a les alcaldies de les capitals de comarca pallareses

Jordi Ubach 18 d'abril de 2015 a les 20:41

Marta Rovira, a la imatge a Tremp, ha avalat els dos candidats. Foto: Jordi Ubach


La secretaria general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira, ha presentat aquest dissabte les candidatures d’ERC a Tremp i Sort, encapçalades respectivament per Maria Pilar Cases i Lluís Juangran com a candidats a l’alcaldia. L'acte de Tremp ha tingut lloc al sols de la rambla Doctor Pearson i el de Sort a l'Hotel Pessets.

Marta Rovira ha expressat que ERC és la "clara alternativa" al Pallars, on fins ara hi ha hagut "una hegemonia" tant a Tremp com a Sort i que, vists els resultats, "es poden fer les coses diferents" i que "un altre Pallars és possible". Rovira ha destacat dels dos candidats la seva preparació i honestedat i ha assenyalat que les municipals seran "una avantsala" de les eleccions catalanes del 27 de setembre.

A Tremp, Maria Pilar Cases ha expressat la seva voluntat d'assolir l'alcaldia o, si més no, ser determinants a l'hora de composar el nou govern. Cases ha exposat al prop d'un centenar d'assistents a l'acte els seus 3 grans eixos, com són la participació ciutadana, fer de Tremp la veritable capital del Pallars Jussà i aconseguir la independència de Catalunya, "precisament tot el contrari del que s'ha fet fins ara", ha dit.

Pel que fa a Sort, Lluís Juangran serà l'encarregat d'encapçalar la llista republicana. Juangran compta amb una llarga experiència de 12 anys com a regidor de l'Ajuntament de Sort en dos espais de temps diferents, tot i que aquest és el primer cop que es presenta com a alcaldable. Per Juangran, l'objectiu de cara a aquestes eleccions és "millorar les coses" i que es pugui fer "pel bé de la ciutadania, que al final és a qui ens devem".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació