Divendres, 26 d'abril de 2024

Baixen un 6% els delictes a Tremp tot i el repunt dels robatoris a domicilis

Augmenten també els impactes de vehicles amb senglars o cabirols al municipi

Redacció 15 d'abril de 2015 a les 17:16

La sessió ha tingut lloc a la sala d'actes de l'ajuntament. Foto: Ajuntament de Tremp


Aquest matí s'ha celebrat a la sala de plens de l'ajuntament la sessió ordinària de la Junta Local de Seguretat de Tremp. Aquesta sessió ha comptat amb la presència del director general de la Policia de la Generalitat de Catalunya, Albert Batlle, així com de la subdelegada del Govern, Inma Manso, la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a Lleida, Anna Miranda, i els responsables de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local, entre altres.

En el decurs de la sessió, els representants dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local han presentat els informes sobre les seves actuacions al municipi de Tremp. En l'informe presentat pel cos de Mossos d’Esquadra destaca en l’apartat de trànsit l’augment d’impactes amb espècies cinegètiques (senglar i cabirol), un fet que ve donat per les dificultats en la gestió de la caça.

Durant la reunió també s’ha fet referència a la davallada d'un 6% dels delictes a la ciutat i s’ha posat en relleu que la dispersió del territori i la poca població comporten una relació de proximitat que millora la prevenció i accelera el marge de resolució. Tot i això, hi ha hagut un repunt dels robatoris a domicilis. En general, però, les dades reflectides per aquests cossos de Seguretat són positives; en gran part, fruit de la col·laboració entre els mateixos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació