Dissabte, 27 d'abril de 2024

Espot i Port Ainé tanquen amb xifres superiors a les de l'any passat

Gràcies a les últimes nevades, les estacions han obert més dies dels previstos inicialment

Redacció 14 d'abril de 2015 a les 13:26

Bones xifres per les estacions pallareses de FGC. Foto: Skipallars


Després que ahir es fessin publiques les previsions de visitants als complexos d'esquí lleidatans de la temporada que es va tancar diumenge, avui s'han donat a conèixer les xifres definitives pel que fa a les estacions d'esquí pallareses del grup FGC. Les estacions de Skipallars han sumat aquesta temporada un total de 162.010 visitants, repartits amb 60.723 a Espot, un 2,69% més que l'anterior i 101.287 a Port Ainé, que supera els 85.005 esquiadors de la temporada passada, assolint així un increment del 19,15% i situant aquesta temporada en la millor dels últimes set.

Pel que fa a la resta de serveis cal fer esment al increment també molt significatiu de l'allotjament en un 24,37% i del Parc Lúdic en un 24,54 %. Entre les activitats i esdeveniments que han acollit les estacions aquesta temporada destaquen els Campionats de Catalunya d'esquí alpí, la VII Espot Tamarro Race i el tradicional Tast d'alçada i festa gastronòmica.
 
Les estacions del Pallars del Grup FGC, van establir per al cap de setmana de l'11 i 12 d'abril -el darrer de la temporada- una tarifa reduïda de forfet de 12 euros pels adults i infants. Totes dos estacions van estar obertes pràcticament al 100%.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació