16 d'abril de 2024

Sort acull la 11a Mostra de formatges artesans de Catalunya

El certamen tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa

Redacció 2 d'abril de 2015 a les 10:56

Sort reunirà més de 80 productes de 20 formatgeries artesanes de Catalunya. Foto: Ajuntament de Sort


Durant aquest divendres i dissabte de Setmana Santa, Sort acull de nou la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya, una delícia pels amants dels formatges i els seus derivats que tindran a l’abast més de 80 productes de 20 formatgeries artesanes d’arreu de Catalunya. Aquesta és la 11a edició d'una mostra consolidada que en l'edició de l'any passat va aconseguir, segons l'organització, una afluència de 5.000 visitants.

La mostra tindrà lloc al Parc del Riuet, artèria del centre urbà de Sort, on es situaran el mercat i l’àrea de tast, oberts de 10h del matí a 9h de la nit. S’hi realitzaran, a més, activitats relacionades com ara tastos d’altres productes gastronòmics, maridatges, i enguany també es podrà gaudir dels contes en pallarès per xics i grans i del Ball dels Rigodons a càrrec d'Els Esmolets.

Un any més s’ofereix també un sopar popular a base de formatges de tot Catalunya i vins i cerveses del Pallars, el divendres, i dissabte un sopar a l’espai gastronòmic de Tros de Sort amb els millors productes de proximitat.
 

PROGRAMA D'ACTES | Clic AQUÍ

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació