Dissabte, 27 d'abril de 2024

Presentat el recull de contes del premi «Vent de Port»

​La Biblioteca Maria Barbal de Tremp ha acollit aquest migdia la presentació del llibre 'Shazam! i altres narracions'

Redacció 15 de març de 2015 a les 19:10

El públic ha omplert la sala durant la presentació. Foto: La Casa del Sol Naixent


Aquest migdia s'ha presentat a Tremp el recull de contes del premi de narrativa curta 'Vent de Port'. El volum ha estat editat per Pagès Editors i conté l'obra guanyadora de l'edició de 2014 del certamen, titulada 'Shazam!' i la resta d'obres finalistes. El pròleg ha anat a càrrec d'Albert Garriga, guanyador de l'edició de 2013.

L'acte, organitzat per l'entitat trempolina La Casa del Sol Naixent ha comptat amb la participació del guanyador del premi, el barceloní Víctor Jiménez de Miguel i amb la presència de bona part dels finalistes. A l'acte ha intervingut també l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, representants de l'entitat organitzadora i del jurat del premi, que aquest any ha estat format per Jordi Mir, Vicenç Llorca, Ada Castells, Albert Garriga i Josep Fabà. 

L'entrega del premi ha anat acompanyada de l'exposició de les il·lustracions originals que acompanyen cadascun dels contes del llibre i que es podran contemplar a la Biblioteca durant les pròximes setmanes. La pròxima diada de Sant Jordi, com ja és tradició, es presentaran les bases de la nova convocatòria. 

El premi Vent de Port està dotat econòmicament amb 2.100 euros per l'Ajuntament de Tremp, i amb la de 2014 ha arribat a la seva 21ena edició. Ha tornat a comptar amb una bona representació de participants dels territoris de parla catalana i segueix consolidant-se com un dels concursos de narrativa curta de referència.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació