Divendres, 26 d'abril de 2024

El llibre de la 21a edició del «Vent de Port» es presenta diumenge

El títol guanyador de la present edició és 'Shazam!', de Víctor Jiménez de Miguel

Redacció 12 de març de 2015 a les 19:35

La presentació tindrà lloc diumenge a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp. Foto: Vent de Port


Aquest diumenge es presentarà a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp el llibre 'Shazam! i altres narracions', que tindrà lloc el pròxim diumenge 15 de març a les 12h. El llibre està editat per Pagès Editors i conté 'Shazam!', el conte guanyador, així com els finalistes de la 21a edició del premi de narrativa curta 'Vent de Port'. El pròleg és d'Albert Garriga, el guanyador de l'edició de 2013.

L'acte comptarà amb la presència del guanyador del certamen, el barceloní Víctor Jiménez de Miguel, de bona part dels finalistes, dels membres del jurat (format per Vicenç Llorca, Jordi Mir, Ada Castells, Albert Garriga i Josep Fabà) i de representants de l'Ajuntament de Tremp. A la mateixa sala s'exposaran les il·lustracions originals que acompanyen cadascun dels contes del llibre.

La d’enguany ha estat la 21a edició del 'Vent de Port' i ha tornat a comptar amb la participació d’una bona representació d’autors de tots els territoris de parla catalana. El veredicte del jurat es va fer públic a Tremp el 22 de novembre durant la celebració del 40è aniversari de l’associació cultural La Casa del Sol Naixent, entitat dedicada a l’educació en el lleure a través del casal d’esplai i de l’organització d’activitats culturals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació