Dissabte, 27 d'abril de 2024

Música popular i vi a la Biblioteca de Tremp de la mà de Carles Belda

El cantautor va interpretar un repertori amb el vi com a protagonista

Redacció 27 de febrer de 2015 a les 10:34

Carles Belda, durant la seva actuació ahir a Tremp. Foto: Jordi Ubach


L’acordionista Carles Belda va oferir ahir al vespre un espectacle de música popular i vi a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, en una activitat inclosa dins els actes del cicle 'Biblioteques amb DO'. Acompanyat del seu inseparable acordió diatònic, Belda va interpretar un repertori de música popular en el qual el món del vi va tenir un protagonisme destacat amb la improvisació de diferents peces amb lletres basades en la viticultura. 

En el transcurs de l’actuació, els assistents van poder maridar la música del cantautor amb una copa de Brocat jove, servit per gentilesa del celler local Miquel Roca, qui també va estar present a l'activitat. Roca va destacar que el seu vi es fa amb la varietat brocada, típica de la nostra zona, destacant que aquest any sortirà amb doble capa, fet que li donarà més durabilitat.

Aquesta activitat ha comptat amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya dins el cicle Biblioteques amb DO en què participa la Biblioteca Pública Maria Barbal per tercer any consecutiu. L’activitat va comptar amb la partipació d’unes 40 persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació