Divendres, 10 de maig de 2024
MUNICIPALS 2015

ERC tria Maria Pilar Cases com a candidata a l'alcaldia de Tremp

Cases ha estat escollida per unanimitat en unes primàries obertes

Redacció 22 de febrer de 2015 a les 11:38

Maria Pilar Cases, en un ple de l'Ajuntament de Tremp. Foto: Jordi Ubach


L'actual regidora d'ERC a l'Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases, ha estat escollida per unanimitat com a candidata a l'alcaldia de Tremp a les properes eleccions municipals per Esquerra Republicana. L'elecció es va fer en unes primàries obertes celebrades per la militància del partit a Tremp.

El grup municipal ha obert el procés d'elecció a col·laboradors de diferents col·lectius i d'altres partits com Reagrupament, la CUP o Solidaritat Catalana, amb la voluntat d'impulsar una candidatura amplia dels independentistes trempolins. Josep Ardanuy, que havia encapçalat les llistes darrerament, no ha optat a la reelecció. 

Cases ha destacat que els seus grans reptes d'aquesta legislatura passen per aconseguir que el l'Ajuntament de Tremp sigui "la casa de tots" i que compti amb la participació de la gent. Cases es planteja aconseguir que Tremp "exerceixi com a capital de comarca en sentit positiu" i s'ofereix a col·laborar i donar tot el suport municipal per aconseguir la independència de Catalunya. Tres reptes, segons la la candidata, que són "tot el contrari del que s'està fent ara" a Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació