Dissabte, 27 d'abril de 2024

La vida de l'artista Mercedes Sosa, al «Documental del mes» de febrer

Un viatge íntim al món de Mercedes Sosa, la dona, l'artista i l'activista

Redacció 5 de febrer de 2015 a les 13:14

Imatge promocional del documental sobre l'artista. Foto: El Documental del mes


Com cada primer dijous de mes, tornen les projeccions d''El Documental del mes' a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Serà aquest vespre, en una única sessió a les 20h, amb la projecció del documental 'Mercedes Sosa, la voz de latinoamérica' (2013), de l'argentí Rodrigo H. Vila. 
 
Quan el 2009 va morir la cantant de folk argentina Mercedes Sosa, l'Amèrica Llatina va perdre una gran veu als escenaris, però sobretot va perdre una veu valenta en les protestes contra les injustícies. Mercedes, membre del Manifiesto del Nuevo Cancionero, va rebre moltes amenaces de mort i va ser exiliada pel règim militar als anys 80.

En aquest retrat de Sosa, el director ens mostra el seu fill Fabián explorant el llegat de la seva mare mentre parla amb familiars, amics i companys de professió i visita els llocs més emblemàtics de la seva vida, al mateix temps que en veiem les entrevistes, actuacions i records més personals. Un viatge íntim al món de Mercedes Sosa, la dona, l'artista i l'activista.
 
'El Documental del Mes' té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. S'emet de manera simultània a més de 50 sales i cinemes de l’estat espanyol, de Xile i Argentina.
 
Podeu veure el tràiler del documental 'Mercedes Sosa, la voz de latinoamérica' sota aquestes línies.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació