Divendres, 3 de maig de 2024

Neix el Club Esportiu Sprint Bike Tremp, el primer equip ciclista del Pallars

Està format per quatre corredors pallaresos amb experiència que s'han ajuntat per competir junts

Pallars Digital 21 de gener de 2015 a les 11:20
El passat divendres es va presentar a Tremp el primer equip de ciclisme màster de la localitat, que competirà tant en BTT com en ciclisme de carretera sota el nom de Club Esportiu Sprint Bike Tremp. Es tracta d'un grup de ciclistes del Pallars Jussà que fins ara competien en diferents equips repartits entre Catalunya i l'Aragó.
 
Ara, gràcies a aquest nou projecte, podran competir en un mateix grup, amb l'objectiu d'estar als primers llocs del calendari lleidatà, encara que també disputaran altres proves de la resta de Catalunya i Aragó. L'equip està format per Edu Gásquez, Toni Canals, Saül de la Fuente i Álvaro Rico, que també exercirà les tasques de president. Tots ells, corredors amb experiència en el món del ciclisme pallarès.
 
Segons el president, Álvaro Rico, encara queda molta feina per fer, però és "un primer pas", tot esperant que els propers anys es pugui consolidar el projecte i fer-lo créixer "perquè el ciclisme de Tremp sigui un referent a Lleida".
 
De moment, volen anar pas a pas. Començaran la pretemporada al febrer amb alguna cursa preparatòria per afrontar les curses més importants, que arriben a partir del mes de març. 
 
El ciclisme màster és la categoria on competeixen els ciclistes majors de 30 anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor