Dijous, 2 de maig de 2024

Més de 200 joves atletes participen al Cros Intercomarcal de Talarn

El proper diumenge es disputarà el Cros de Tremp i la pròxima setmana es tancarà el curs actual amb el Cros d'Isona

Pallars Digital 18 de novembre de 2014 a les 10:20
El passat diumenge va tenir lloc a la població de Talarn el Cros Intercomarcal, prova dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2014-2015, una prova va comptar amb més de 200 inscrits. 
 
La petita vila del Pallars Jussà va acollir el seu 2n Cros Intercomarcal amb la participació d´atletes de les comarques de muntanya de l'Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Val Aran i Pallars Jussà, tot i que també es van inscriure alguns atletes del Pla d´Urgell i la Ribera d´Ebre.
 
Durant la matinal hi va haver una gran afluència de públic per animar als atletes que van realitzar uns circuïts combinats entre urbà i tot terreny pel voltant de la població. No és una prova fàcil, ja que la pendent del municipi obliga els atletes a treballar en totes les curses.
 
Per la propera setmana està prevista l´organització del Cros de Tremp (aplaçat). Tindrà lloc el diumenge 23 de novembre al Circuït del Joncar, pel que ja hi ha més de 300 atletes inscrits. L´última prova del circuït de muntanya de Cros serà a Isona el proper dissabte 29 de novembre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor