Dimecres, 15 de maig de 2024
Esports

El CF Tremp goleja l'Olímpic d'Artesa i només és a un pas del títol de lliga (6-0)

El CF Pobla reacciona i rasca un empat als últims minuts contra l'Andorra B (2-2)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 29 d'abril de 2024 a les 08:31
Jony Gázquez marcant un dels gols del Tremp | TGE
El CF Tremp ja només és a un pas de proclamar-se campió de Tercera Catalana dos anys després. Aquest diumenge, els trempolins han assegurat el tir golejant l'Olímpic d'Artesa de Segre amb un contundent 6 a 0. Després d'un inici amb bones oportunitats, finalment Jony obria la llauna al minut 24 després d'una mala sortida del porter. Al cap de tres minuts, Sergi Durany aprofitava un rebot per marxar al descans amb dos gols d'avantatge.

A la represa, el Tremp ha posat tota la carn a la graella mentre la defensa de l'Olímpic feia aigües. Mutu al 52 i Jordi Durany al 58 ho aprofitaven per ampliar encara més la diferència, i als darrers minuts, Albert Gironès i Oscar Feijóo culminaven la golejada. Aquesta era el primer match-ball per als trempolins, però el Bellpuig no va fallar, així que els d'Albert Segués hauran d'esperar fins a la propera jornada per celebrar el títol de lliga.

Miki Sirvant a punt de rematar. Foto: TGE

Empat de mèrit

Per la seva banda, el CF Pobla va rascar un empat gairebé in extremis en el seu desplaçament al cmap de l'Andorra B. Els de Ramon Ordi van sortir fluixos, i els locals es van posar 2 a 0 al marcador abans del descans. Així i tot, els poblatans no van deixar de creure en cap moment, i finalment la recompensa va arribar.

Chua retallava distàncies al 83, i tres minuts després Miki Molleví aconseguia un empat de mèrit per al Pobla, que continua vuitè amb 42 punts, i que aquest dimecres s'enfrontarà a l'Organyà en un partit ajornat.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1