Dilluns, 6 de maig de 2024
ciclisme

Els pallaresos Albert Sánchez i Jordi Marco tornaran a participar a la Titan Desert

Es tracta d’una de les competicions esportives més dures del món, de sis dies de durada, que arrencarà aquest diumenge des del Marroc

Pallars Digital Sort | 26 d'abril de 2024 a les 12:25
Albert Sánchez i Jordi Marco al Parc del Riuet de Sort | Ajuntament de Sort
Els ciclistes pallaresos Albert Sánchez, de Sort, i Jordi Marco, de Gerri de la Sal, participaran de nou a la Titan Desert, una de les competicions esportives més dures del món. Aquesta edició, amb 626 quilòmetres de recorregut i salvant més de 7.000 metres de desnivell en sis dies i sis nits, començarà el 28 d'abril a Bourmaine Dades, a l'Atles marroquí, i finalitzarà el 3 de maig a Maadid tot creuant el desert del Marroc.

La Titan Desert és una experiència vital en un entorn icònic, amb constants reptes esportius i personals que de manera continuada posen a prova els límits sobre bicicleta dels que hi participen. Serà el vuitè cop consecutiu que Sánchez hi participa, mentre que Marco ho va fer per primera vegada l'any 2018. Repetir junts és una de les màximes motivacions, mentre que Carlos Galan, campió de la general sub-25 a la Titan Desert Arabia del 2023, lluitarà per fer el mateix al Marroc.
 
 
El bon nivell esportiu del Team Casin queda acreditat per la seva continuada participació en aquesta prova, assolint el palmarès a l'edició 2023 (Titan Desert Arabia) en l'onzena posició i també la dinovena en l'edició 2023 de la cursa. Així mateix, també compta la classificació al top-25 de participants, pels bons resultats obtinguts en altres competicions, com la Volcat, finalitzant el 14è de la categoria, o la Cape Epic, competició de similars característiques a la Titan Desert.

En paraules d'Albert Sánchez, "he fet els deures durant tot l'hivern al Pallars i vull lluitar per estar a la general sobre les posicions de les darreres edicions (11a i 19a respectivament), amb què em donaria per satisfet, però seria un somni estar-hi novament en alguna etapa al top 10. Ho provarem, els anys passen i ja frego els 40!", ha etzibat.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació