Dissabte, 27 d'abril de 2024
curses de muntanya

La «Montsec Ultra Trail» escalfa motors per a la seva 10a edició els dies 5 i 6 d’abril

La cursa presenta tres modalitats i transcorre per camins i senders de muntanya de la Noguera i el Pallars Jussà

Pallars Digital Castell de Mur | 20 de març de 2024 a les 09:15
Un corredor participant a la Marató del Montsec | Jordi Rulló
La Montsec Ultra Trail ja escalfa motors per a la seva 10a edició, que tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril amb tres modalitats: l'Ultra Trail, de 96 quilòmetres i amb sortida a Guàrdia de Noguera; la Marató, amb un recorregut de 45 quilòmetres i la modalitat Mitja/Marxa, de 21 quilòmetres i amb sortida des d'Àger.

La cursa de resistència, que finalitzarà al Càmping Vall d'Àger, transcorre per camins i senders de muntanya de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà. L'objectiu és poder completar-la amb un temps màxim de 26 hores en el cas de l'Ultra Trail i 12 hores per la Marató i Mitja/Marxa, amb el suport de punts d'avituallament sòlid i líquid cada 10 quilòmetres.
 
La MUT va néixer l'any 2013, organitzada pel Club Atlètic Ultra Lleida, i del qual n'és president Dani Delgado, també director de la cursa. En totes les edicions, l'objectiu és assolir un repte esportiu i muntanyenc a més de gaudir de paisatges i racons insòlits de la Serra del Montsec, Ager, Alsamora, Rúbies, Castell de Mur i per l'entorn natural del congost de Mont-rebei.
 

Més de 500 corredors inscrits

Enguany s'espera la participació de més de 500 corredors provinents de Catalunya i l'estat espanyol, així com de França, ItàliaAndorra, DinamarcaPolònia Suïssa. A més, la MUT disposa d'un equip de voluntariat de 80 persones.

Es tracta d'una de les rutes més espectaculars de Catalunya, on gaudeixen tant participants, acompanyants, voluntaris, com la família i amics. La cursa compta amb la col·laboració dels ajuntaments d'Àger i Castell de Mur.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació