Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp guanya el Coll de Nargó i es prepara pel «clàssic» amb el liderat ben lligat (1-3)

El CF Pobla no passa de l'empat contra la Fuliola (1-1) i el CB Tremp protagonitza una remuntada espectacular a Borges (72-75)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 18 de març de 2024 a les 08:50
Els trempolins encadenen 14 jornades sense perdre amb 11 victòries al sac | Vero González
Som a les portes d'un nou clàssic pallarès de futbol i el CF Tremp no podria arribar amb millors sensacions. Els trempolins són líders indiscutibles de Tercera Catalana, amb vuit punts de marge sobre el Vallfogona de Balaguer, i encadenen 14 jornades sense perdre i 11 victòries al sac. La darrera, aquest diumenge a Coll de Nargó, es va posar de cara ben aviat quan el pitxitxi Adrià Codó obria la llauna al minut 13.

Tanmateix, a la sortida del descans, els nargonins empataven des del punt de penal, però a 20 minuts pel final un gol en pròpia porta tornava a donar l'avantatge al Tremp. Finalment, l'equip de la capital del Jussà va sentenciar el partit a l'últim minut gràcies a la diana de Jony. Precisament, els trempolins no perden des del darrer derbi pallarès, al mes de novembre, i el pròxim diumenge a les 17h sense dubte voldran treure's l'espina en el que promet ser un nou duel apassionant.

Mentrestant, el CF Pobla no va passar de l'empat a casa després d'un mal partit contra la Fuliola. Els poblatans van sortir mig adormits, i al minut 6 una relliscada del porter permetia als visitants rematar primer. Tres minuts més tard, però, els de la Pobla no perdonaven i Uly Sánchez aconseguia l'1 a 1, resultat que ja no es mouria en tot el partit.

La sort i el bon joc no van acompanyar els poblatans, que van tenir un parell d'ocasions de gol a la segona meitat. Al descompte, el porter Mario David va protagonitzar una de les jugades del matx, aturant un gol a boca de canó amb la cara, i que permet al Pobla sumar un punt de mèrit i acumular 9 jornades sense perdre.

Per la seva banda, a Quarta Catalana, el FC Rialp tampoc va passar de l'empat a tres a casa del Solsona B, un rival directe en la lluita pels primers llocs de la taula. Tot i que els de Santi Fité van avançar-se amb dos gols d'Adrià Ovando i Jose Alberto abans del quart d'hora de joc, a les portes del descans els locals aconseguien empatar el matx. Així i tot, a la represa, Eric Gonzalvo tornava a posar per davant al Rialp, però al minut 76 el tercer gol dels solsonins frustrava les possibilitats de victòria de l'equip del Pallars Sobirà, que ara és quart amb 38 punts.

Remuntada d'infart

Un cap de setmana més, el CB Tremp ha demostrat que mai dona un partit per perdut. Aquest cop, a la pista del Borges, la situació no convidava pas a l'optimisme, i els de Diego Roldán marxaven al descans 23 punts per sota després de firmar la pitjor primera meitat de la temporada.

Al segon temps, però, els trempolins van posar una marxa més, i a partir del tercer quart van millorar en defensa i en efectivitat. Al darrer període, els del Pallars Jussà es posaven per davant gràcies a un parcial de 0 a 18, i culminaven la remuntada amb el 72 a 75 final. En l'apartat anotador, Conti va destacar amb 19 punts, Gerard Castells amb 18 i Xema amb 16. Per la seva banda, el CB Tremp B va caure dignament a la pista del Torà per 48 a 40.

Mentrestant, el Pàdel Pallars es va retrobar amb la victòria en la cinquena jornada de la lliga. L'equip A va batre el CT Juneda per 0 a 3, mentre que el segon equip va desfer-se de l'Olin Padel B per 2 a 1.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1