Dissabte, 27 d'abril de 2024
Salut

Palmira Borràs, nova directora de l’Hospital del Pallars

Substitueix el fins ara director, Francesc Guerra, que es jubila, mentre que també assumirà la direcció de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell

Pallars Digital Tremp | 31 de gener de 2024 a les 09:40
Palmira Borràs, nova directora del centre hospitalari pallarès | ICS
Palmira BorràsCampabadal és la nova directora de l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp, en substitució de Francesc Guerra, al càrrec des de l'any 2017, que es jubila. A més, i com el seu predecessor, Borràs assumirà també la direcció de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell

La nova directora és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i màster en Direcció d’Empreses per ESADE. En l’àmbit laboral, ha treballat durant els últims 17 anys al Consorci de Salut i Social de Catalunya, on ha desenvolupat el càrrec de directora de l’Àrea Associativa des del 2017.
 
Va ser directora mèdica d’atenció primària, hospitalària especialitzada i sociosanitària de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) de Girona entre el 2001 i el 2006. Anteriorment, havia estat adjunta a la direcció assistencial de l’Hospital de Sant Pau, entre els anys 1992 i 2001.

El gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Miquel Abrantes, destaca que "estem convençuts que gràcies a la seva dilatada experiència en gestió d’organitzacions sanitàries, Palmira Borràs aportarà una visió amb més pes assistencial a l’hora d’enfortir i reforçar els serveis hospitalaris de l’Alt Pirineu", ha dit.
 
Abrantes apunta que "tot i que cada hospital mantindrà la seva autonomia com fins ara, amb aquesta direcció única que vam establir ja fa set anys, aconseguim una major integració dels equipaments assistencials i una major coordinació i eficiència per tal de donar la resposta més adequada a la ciutadania del Pirineu".

Des de la gerència territorial de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) han volgut agrair la tasca desenvolupada per Francesc Guerra per la seva dedicació i esforç.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació