Dissabte, 27 d'abril de 2024

Millores a l'escola Aeso d'Isona

Article de l'equip de mestres del centre, que forma part de la ZER Pallars Jussà

Opinió Pallars | 16 de gener de 2024 a les 09:42
S'han canviat les finestres i s'ha pintat part de la planta superior | Escola Aeso
Senyor director,
 
Aquest 2024 comença amb bones notícies per l’alumnat i personal de l’escola Aeso d'Isona. Des de fa molts anys l’equip docent ha demanat a les administracions corresponents que inverteixin en el centre educatiu per tal d’adaptar-lo i actualitzar-lo.

Durant les vacances de Nadal s’han canviat les finestres de gairebé tot el centre. S’han substituït els antics tancaments de fusta per tancaments d’alumini. Aquests primers dies d’escola del segon trimestre ja hem notat els beneficis d’aquesta actuació amb un millor confort tèrmic i un bon aïllament sonor.

Però aquí no acaben les novetats. Durant aquests dies de vacances escolars també s’ha pintat part del pis superior.

Volem agrair al Departament d’Educació i en especial als nous Serveis Territorials de l’Alt Pirineu i Aran, així com també a l’Ajuntament d’Isona i la Conca Dellà, per la seva implicació i determinació per millorar l’escola d’Isona.

Com sabeu, l’escola Aeso (Isona) és una escola rural que juntament amb les escoles de la Vall Fosca i Salàs de Pallars formen la ZER (Zona d’Escoles Rurals) del Pallars Jussà.

Estem per tant d’enhorabona en veure que hi ha una aposta clara, per part de les administracions, per l’escola rural. Encara ens queda camí per fer, com per exemple adaptar el pati i l’edifici al canvi climàtic, en especial per combatre les onades de calor que cada cop arriben abans i duren més temps afectant de manera directa el rendiment del nostre alumnat.

Equip de mestres 
Escola Aeso (ZER Pallars Jussà)
 
 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació