Dijous, 2 de maig de 2024
subscriptors

Sorteig novembre: Ja coneixem la guanyadora del sopar per a dos persones al Tatanka de la Pobla!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 30 de novembre de 2023 a les 10:22
Degusta amb Pallars Digital les hamburgeses marca de la casa de Tatanka | Tatanka/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes de novembre, consistent en un sopar per a dos persones al Tatanka, una hamburgueseria de recent creació situada a la Pobla de Segur


El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunada, escollida mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al matí, ha estat Anna M. (Llavorsí). Enhorabona Anna, esperem que gaudeixis del premi!
 

 

Carn ecològica i smokehouse

Visitar el Tatanka és tota una experiència. La Beatriz i el Marc treballen amb carns i verdures ecològiques i de proximitat, donant molta importància a l'aprofitament de l'animal i seleccionant la millor carn per les hamburgueses, d'elaboració pròpia.

Disposa també d'un smokehouse o afumador, que és un espai on la carn es cura amb fum, i on també elaboren el bacon per a les hamburgueses. Però això no és tot. A Tatanka també pots gaudir d'unes delicats entrants i d'uns deliciosos postres casolans.
 

Tatanka, la nova "hamburgueseria salvatge" de la Pobla de Segur. Foto: Tatanka


Abans d'obrir el Tatanka, la Beatriz i el Marc eren propietaris d'una hamburgueseria al Delta de l'Ebre. Des d'allà ja treballaven amb carns del Pallars, una zona que sempre els ha agradat i on finalment han decidit establir-se per obrir a la Pobla de Segur la seva pròpia "hamburgueseria salvatge", tal com ells mateixos la defineixen.

Fins ara, es mostren molt contents de la rebuda i orgullosos d'haver iniciat aquesta nova etapa en territori pallarès.
 

Suma't a la comunitat de Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors del diari. Hi han participat un total de 146 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital

Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada dijous al seu correu electrònic una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 
   

Proper sorteig: gener

El proper sorteig tindrà lloc el mes de gener, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de gener. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació