Diumenge, 28 d'abril de 2024
voluntariat

La trempolina Conxita Rius, guardonada als premis del Voluntariat de Creu Roja Catalunya

L'expresidenta de l'entitat al Pallars Jussà ha estat reconeguda per la seva dedicació com a voluntària i membre del comitè de direcció

Pallars Digital Tremp | 29 de novembre de 2023 a les 10:00
Conxita Rius rebent el guardó de mans del president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet | Creu Roja
Conxita Rius i Perisé (Tremp, 1944), presidenta de Creu Roja del Pallars Jussà fins al passat mes de juny, ha estat guardonada a la 1a edició dels Premis del Voluntariat de Creu Roja Catalunya, atorgats el passat dissabte 18 de novembre a Barcelona.

I ho ha estat en la categoria "dedicació", que posa en valor el compromís del voluntariat amb l'entitat. Durant la seva trajectòria, primer com a voluntària i després com a membre del comitè de direcció d’aquesta assemblea comarcal, ha destacat la seva enorme capacitat de treball i també la seva il·lusió, responsabilitat i compromís amb la Creu Roja.
 

Voluntària des de fa 17 anys

Aquest premi és un reconeixement a tota una vida dedicada a la Creu Roja. Conxita Rius va ingressar com a voluntària l’any 2006 i en va ocupar el càrrec de presidenta de l’Assemblea Comarcal del Pallars Jussà l’any 2007.

Des de Creu Roja han volgut agrair a la Conxita la seva feina i la seva vinculació constant i el seu compromís amb la nostra entitat. Va ser succeïda en el càrrec per Conrad Porté i Planas.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació