Diumenge, 28 d'abril de 2024
Crim de Torallola

El Parlament guarda un minut de silenci en record de la Beatriz, la víctima del feminicidi de Torallola

L'assassinat va tenir lloc el juny a la Pobla de Segur, i és la catorzena víctima per violència masclista d'aquest 2023 a Catalunya

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 23 de novembre de 2023 a les 10:00
Els diputats durant el minut de silenci a les portes del Parlament | Parlament
El Parlament de Catalunya ha guardat aquest dimecres un minut de silenci en record a la Beatriz, la víctima del feminicidi de Torallola. La jove, de 28 anys i originària de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, va ser assassinada per la seva parella el passat mes de juny a la Pobla de Segur.

El seu cadàver, però, no va ser trobat fins mesos després en una zona d'horts del poble de Torallola, i la seva identitat no va ser aclarida pels Mossos d'Esquadra fins al 9 de novembre, després d'haver analitzat les mostres d'ADN.
   
En pic es va saber notícia, l'Ajuntament de la Pobla de Segur va convocar, juntament amb el de Conca de Dalt, una concentració i un minut de silenci per rebutjar aquest nou feminicidi, que ha provocat la catorzena víctima per violència masclista enguany a Catalunya.

 
El presumpte assassí, B.B., de 46 anys i originari de la Pobla, està en presó preventiva i sense fiança des del 21 d'octubre, dos dies després de ser detingut pels Mossos com a possible autor dels fets.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació