Dissabte, 27 d'abril de 2024
carreteres

Construeixen un pont sobre la C-13 per connectar Cellers amb la via verda de Terradets

Suposarà una millora de la seguretat per a vianants i ciclistes, que fins ara havien de creuar la carretera per arribar a la vora del pantà

Pallars Digital Cellers | 21 de novembre de 2023 a les 10:00
Imatge recent de les obres al costat del pantà de Terradets | Jordi Ubach
La Generalitat està construint un pont sobre la carretera C-13 al seu pas per Castell de Mur per connectar Cellers amb la via verda de Terradets. Tal com avança Segre i ha confirmat a Pallars Digital l'alcalde del municipi, Miquel López, les obres van començar fa uns mesos i també s'està fent un pas subterrani per tal d'enllaçar amb l'altre costat, just a la vora del pantà.

L'objectiu de la infraestructura, que unirà l'estació de tren de Cellers amb la via verda, és evitar que vianants i ciclistes hagin de creuar la carretera, garantint així la seva seguretat. Així mateix, amb el pont es vol donar un pas més en la promoció del turisme de bicicleta i a peu a la comarca.
 
En aquest sentit, les obres de la via verda de 15 quilòmetres que ha d'unir els dos embassaments pallaresos -Cellers i Sant Antoni- encara estan pendents de finalitzar. Bona part del tram Cellers-Salàs ja s'ha executat juntament amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

La infraestructura s'emmarca en la Ruta dels Llacs, una de les nou rutes cicloturístiques que el Govern està desenvolupant en el marc del programa 2023-2025 de l'Estratègia Catalana de la Bicicleta.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació