Dissabte, 27 d'abril de 2024
centenari

Maria Margarida Font, veïna de Sant Serni, compleix 100 anys

Aquest dissabte, el coordinador de Drets Socials al Pirineu, Josep Lluís Piqué, li ha fet entrega de la medalla centenària a Tremp

Pallars Digital Tremp | 14 de novembre de 2023 a les 10:31
La Maria Margarida, acompanyada de la seva família i amics, durant l'acte d'homenatge | Delegació del Govern
Maria Margarida Font, natural de Sant Serni (Gavet de la Conca), és una altra pallaresa que acaba d'arribar als 100 anys d'edat. Aquest dissabte, la padrina centenària ha sigut homenatjada per la Generalitat de Catalunya, per l'Ajuntament de Gavet de la Conca i pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a l'Epicentre de Tremp.
 
 
La Maria Margarida ha rebut la medalla centenària de mans de Josep Lluís Piqué, coordinador del Departament de Drets Socials a l'Alt Pirineu i Aran. L'acte també ha comptat amb la presència de la consellera de l'àrea de Drets Socials del Consell del Jussà, Rosa Amorós, del regidor de Sant Serni, Àlex Calvo, i del tinent d'alcalde de Gavet de la Conca, Ferran Ureta.

A l’acte de commemoració, la senyora Margarida ha estat acompanyada per la seva nombrosa família, que van voler compartir amb ella la celebració donant-li tot l’escalf i l’alegria que aquesta data tan assenyalada mereixia. ​Segons dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) del 2023, a Catalunya hi ha actualment 2.538 persones que han arribat als 100 anys, 429 homes i 2.109 dones.

Recentment, l'Ajuntament de Baix Pallars també va rendir homenatge a Ramon Agulló, de Montcortès, un altre pallarès que ha arribat al segle de vida. La setmana passada, l'Ajuntament de Tremp també va reconèixer Francesca Miquel, la padrina més longeva del municipi, que ha complert 107 anys.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació