Dissabte, 27 d'abril de 2024
Castellers

Els Malfargats de Pallars celebren la diada castellera de Tremp completant la seva millor actuació

Amb 26 castells descarregats durant la temporada, ha estat el darrer acte que realitzaran aquest any a la comarca

Pallars Digital Tremp | 3 d'octubre de 2023 a les 10:00
Els Malfargats carregant un castell aquest dissabte a la plaça de l'Església de Tremp | Malfargats de Pallars
Els Malfargats de Pallars van celebrar dissabte a Tremp la darrera diada castellera d'aquest any a la comarca. I ho van fer firmant la millor actuació de la seva història: descarregant dos pilars de 4 d'entrada, un 4 de 6, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 amb agulla. L'acte, celebrat a la plaça de l'Església, va culminar amb un pilar de 4 aixecat per sota.

Tot plegat, en una jornada sense incidents i en ambient festiu i animat, on els del Pallars van comptar amb la seva colla padrina, els Margeners de Guissona. Aquests van optar per fer un pilar de 4 d'entrada, un 3 de 6, un 4 de 6 i un 3 de 6 amb agulla, acabant amb el seu majestuós pilar de 5 aixecat per sota.
   
Va ser una diada amb molt bona acollida de públic que no es va voler perdre cap dels moments viscuts. En aquesta ocasió, els Malfargats van poder saber com anava el seu castell gràcies al grup de gralles de la ciutat de Tremp, les Xirigralles, que van fer el toc de castells, cercavila i balls de canalla, finalitzant la diada amb el popular ball de la Polca d'Ours.

Arran de l'èxit d'aquesta actuació, els castellers del Pallars pretenen que la diada de la colla se celebri l'últim cap de setmana de setembre i esdevingui una data fixa en el seu calendari anual i de localització itinerant arreu del Pallars, tant al Jussà com al Sobirà.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació