El CF Pobla cau golejat pel Golmés en el debut a casa (3-6)

El CF Tremp es deixa remuntar in extremis contra el Ponts (2-1)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 25 de setembre de 2023 a les 09:31
Miki Molleví xutant la pilota rodejat de dos jugadors del Golmés | TGE
No és cap secret que al CF Pobla li costa molt arrencar en els inicis de lliga. Ara bé, la golejada patida aquest diumenge a casa contra el Golmés augura -si la dinàmica no canvia- que aquesta temporada als blanc-i-vermells els tocarà patir de valent. El debut davant l'afició va ser gris, amb un Pobla erràtic, desordenat i amb pocs efectius.

Davant, un equip jove, enèrgic i descarat que en només sis minuts ha aconseguit marcar els dos primers gols gairebé sense despentinar-se. El golàs del jove Txili semblava que podria propiciar la reacció poblatana, però la polèmica (i molt dubtosa) expulsió d'Oriol Plancheria amb vermell directa ha estat decisiva. Tanmateix, no ha canviat que el ritme del partit estigués sempre en mans del Golmés.

Uly dispuntant una pilota amb un rival. Foto: TGE

A la segona meitat, i amb un home menys, el guió ha estat pràcticament idèntic. El rival ha guanyat l'esquena infinitat de vegades a un Pobla sense idees, que ha vist com l'afusellaven en tres ocasions més. El Golmés no perdonava, i si veia un espai, marcava sense contemplacions. La reacció poblatana ha arribat a misses dites: al minut 80, Uly ha marcat de cap i al 83, Miki Molleví ha anotat des dels 11 metres.

Els darrers minuts no maquillen un partit desastrós i sense esperit, però posen de relleu que el Pobla sap reaccionar, tot i que, per anar bé, convindria no esperar als darrers minuts, ni tampoc (esperem) al tram final de temporada. Som a la segona jornada de lliga, i queda molt camí; caldrà veure si serà de roses o bé d'espines.

Remuntada amarga

El cap de setmana tampoc ha estat positiu per al CF Tremp, que va perdre en els darrers minuts a casa del Ponts. La victòria a casa el cap de setmana anterior donava ales a un equip que aquesta temporada s'ha proposat fer les coses molt millor que en la passada campanya. L'inici de partit va ser bo, i al minut 8 Adrià Codó obria la llauna per als trempolins, que demostraven la seva superioritat en el joc.

Ara bé, l'ambient i la pressió del públic en camp rival passen factura, i malgrat tenir una defensa sòlida, els errors es paguen cars. Al 21, una badada defensiva permetia als locals empatar el marcador. No obstant això, els de la capital Pallars Jussà no donaven l'empat per bo en un dels camps més complicats de la categoria. Les oportunitats fallades del Tremp, però, van ser la gran condemna, mentre que el Ponts, no va perdonar, i a sis minuts pel final va aconseguir la remuntada que queia com una gerra d'aigua freda per als blanc-i-negres.

Derrota doble en l'estrena del CB Tremp

Mentrestant, en bàsquet, els dos equips sèniors del CB Tremp han començat la temporada amb mal peu. El primer equip va perdre per 55 a 52 a la pista del Pardinyes B en un partit que es va decidir en els darrers minuts. Els trempolins van imposar-se en la primera meitat, però van veure's superats pel rival a la segona. En el darrer quart, els de Diego Roldan només van poder anotar sis punts i van perdre l'avantatge després d'anar tot el partit per davant al marcador.

Per la seva banda, dissabte el sènior B no va ser rival per al Torregrossa, que va guanyar amb solvència per 73 a 41. Tot i el resultat ajustat al primer quart, la resta del partit va ser un monòleg dels del Pla d'Urgell, que van ser implacables en l'apartat anotador.

El Pàdel Pallars continua a la Copa Catalunya

L'única alegria d'aquest cap de setmana l'ha donat el Pàdel Pallars. El club continua a la Copa Catalunya amb bons resultats. L'equip B va sortir victoriós (2-1) en el partit contra el Pàdel Organyà jugat a la Pobla, mentre que el primer conjunt va imposar-se per 3 a 0 a casa del Travosport Seròs.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1