Diumenge, 28 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp venç al Vallfogona de Balaguer en el retorn a Tercera Catalana (2-1)

En l'altra cara de la moneda, el CF Pobla debuta amb derrota contra el Bellpuig (3-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 18 de setembre de 2023 a les 10:34
Albert Gironès batent el porter rival en el primer gol del Tremp | TGE
El CF Tremp ha tornat amb victòria a la Tercera Catalana, i amb remuntada, una de les matèries en què tantes vegades ha demostrat ser un expert. Després d'un any de malson a Segona, aquest diumenge el Pedrasanta ha pogut tornar a gaudir d'un partit on els d'Albert Segués han destil·lat ganes i energia malgrat no desplegar un joc brillant.

L'estrena a casa no ha començat de la millor manera, i al minut 17 una jugada per banda esquerra ha agafat a contrapeu la defensa trempolina, que ha vist com una passada de la mort ha permès al Vallfogona de Balaguer rematar a plaer al fons de la xarxa. Ara bé, res no esperona més al Tremp que un gol en contra, i nou minuts després, un contraatac ben trenat ha acabat amb l'exjugador del Rialp Albert Gironès anotant l'empat.

Ja durant la segona meitat, els dos equips s'han bolcat en atac, i en diverses ocasions han tingut a tocar posar-se per davant, però tant el desencert com l'efectivitat en defensa han frustrat els plans. No ha sigut fins al 71 quan una passada llarga i ben col·locada de l'isonenc Javi González ha trobat Adrià Codó desmarcat, i en una estirada que ha recordat la de Sergi Roberto contra el PSG, ha aconseguit un gol que val els primers tres punts per als trempolins a la lliga.

Javi González, Roger Farré, Miki Sirvant i Jordi Durany seran els capitans del Tremp aquesta temporada. Foto: CF Tremp

Comencen amb el peu esquerre

En contrapartida, el CF Pobla va començar amb el peu esquerre la seva desena temporada consecutiva a Tercera. Els homes de Ramon Ordi van caure per 3 a 1 a casa del Bellpuig, i amb només 14 jugadors disponibles. El partit va ser un monòleg des de l'Urgell, que a la primera meitat ja havien sentenciat amb tres gols, el primer de penal i els dos restants amb només un minut de diferència. A la segona meitat, els poblatans només van poder fer el gol de l'honor al minut 80 gràcies a Albert Soto.

El bàsquet arrenca per partida doble el proper cap de setmana

D'altra banda, la temporada basquetbolística al Pallars començarà el proper cap de setmana i per partida doble. Els dos sèniors del CB Tremp debutaran a domicili i sota les ordres de Diego Roldan, que enguany tindrà encara més feina. L'equip A, a Primera Territorial, jugarà diumenge a les 17:30h contra el Pardinyes B, mentre que el segon conjunt, que milita a Segona, ho farà dissabte a les 19h a la pista del Torregrossa.

Doble victòria del pàdel a la Copa Catalunya

Pel que fa al Pàdel Pallars, el club ha firmat dues victòries a la Copa Catalunya. L'equip A es va imposar per 3 a 0 al Club Natació Lleida, amb les parelles formades per Arnau Ubach i David Fité, Albert Turch i Josep Puyol, i Xavier Farré i Kirian Barnés. Mentrestant, l'equip B va guanyar per 1 a 2 de la pista del Pàdel Gimenells. En aquest cas, els artífexs de la victòria van ser Albert González i Antoni Poch, Joan Carles Casaucau i Lluís Olivares, i Lluc Llessuy i Nicusor Danut.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1