Dissabte, 27 d'abril de 2024
literatura

Últims dies per presentar-se al 30è Premi Vent de Port

El termini per participar al concurs literari de La Casa del Sol Naixent finalitzarà el pròxim dilluns 11 de setembre

Pallars Digital Tremp | 29 d'agost de 2023 a les 12:06
L'empordanesa Clara Centenera va ser la guanyadora de la 29a edició del certamen | Sílvia Romero
Queden pocs dies perquè es tanqui la convocatòria de la 30a edició del Premi Vent de Port, organitzat per l'associació cultural, recreativa i juvenil de Tremp, La Casa del Sol Naixent. Fins al pròxim dilluns 11 de setembre encara és possible enviar un conte de temàtica lliure al concurs, que atorgarà un premi de 2.100 euros al guanyador.
 
En la 30a edició, que coincidirà amb els 50 anys de La Casa del Sol Naixent, els participants poden presentar una sola obra, inèdita, i en llengua catalana. Els treballs no podran haver estat premiats anteriorment, ni tampoc trobar-se pendents de resolució en cap altre certamen.
 
L'extensió del conte no pot excedir els vuit fulls, impresos a una sola cara i a doble espai. El text haurà d'estar mecanografiat en la tipografia Times New Roman, amb un cos de 12 punts. El conte guanyador serà publicat per Pagès Editors, juntament amb els millors treballs escollits pel jurat.

Enguany, el jurat estarà format per Vicenç LlorcaAda CastellsAnna BallbonaJosep Fabà Clara Centenera. S'hauran de trametre cinc còpies impreses dels treballs a La Casa del Sol Naixent, apartat de correus número 10, 25620 - Tremp (Pallars Jussà). Els exemplars no podran contenir cap element que permeti la identificació de l'autor.
 
En un sobre tancat s'adjuntaran les dades següents: títol, nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic. A l'exterior del sobre només apareixerà el títol del conte. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de La Casa del Sol Naixent.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació