Dilluns, 29 d'abril de 2024
contingut patrocinat

PallarsActiu presenta un vídeo corporatiu que defensa els valors de l'entitat

La Societat de Foment del Pallars defensa les comarques pallareses com un territori amb un gran potencial de recursos

Redacció Pallars | 25 d'agost de 2023 a les 11:13
Imatge del vídeo corporatiu de PallarsActiu | PallarsActiu
A PallarsActiu estan d'estrena! La Societat de Foment del Pallars ha publicat un nou vídeo corporatiu després dels canvis i les novetats d’aquest darrer any a l’entitat, amb una imatge corporativa renovada i una recent estrenada pàgina web. S’hi ha treballat perquè la imatge de l’entitat representi al 100% l'esperit del Pallars.

En els seus 10 anys de vida, PallarsActiu ha tingut l'oportunitat de contribuir a millorar la dinamització del Pallars i haver format part de l'evolució del nostre territori. El vídeo corporatiu vol reflectir el compromís amb la proximitat, la innovació i la col·laboració publico-privada

Des de l'entitat es vol reforçar el valor de les persones i la seva capacitat de lideratge, continuar treballant amb passió i dedicació per contribuir al benestar de la població i oferir la prosperitat de les activitats econòmiques pallareses.

I això, precisament, és el que reflecteix el nou vídeo corporatiu, enregistrat durant els últims mesos per l'agència de comunicació integral Cadena Pirenaica i on hi ha participat una part de la xarxa d’associats de PallarsActiu. 

El Pallars és un territori amb un gran potencial de recursos i amb la coordinació d’esforços, la consolidació d’iniciatives empresarials i l’acompanyament per la continuïtat de les actuals, es garantirà el compromís real de treballar en una mateixa direcció i assolir els reptes com a oportunitats. 

Connectem? PallarsActiu, connectats per créixer.


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació