Diumenge, 28 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Pallars Actiu inicia una nova etapa amb una imatge corporativa renovada i una recent estrenada pàgina web

La Societat de Foment del Pallars connecta necessitats i voluntats amb el propòsit de consolidar i reactivar l’economia pallaresa

Pallars Digital Pallars | 3 de maig de 2023 a les 10:32
Captura de la nova web de Pallars Actiu | Pallars Actiu
Pallars Actiu neix l’any 2013, amb l’objectiu d’influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics dels Pallars: potenciant les empreses establertes, fomentant l’emprenedoria i estudiant nous projectes en benefici del teixit empresarial en el seu conjunt. 

La situació d’estancament econòmic i el despoblament a les comarques pallareses va marcar la necessitat de coordinar esforços i iniciatives entre agents públics i empresariat privat per tal d’impulsar iniciatives de valor afegit al territori. És en aquest punt, on Pallars Actiu connecta necessitats i voluntats amb el propòsit de consolidar i reactivar l’economia pallaresa

En sintonia amb la seva raó de ser, l’entitat ha iniciat una nova etapa amb una pàgina web renovada i una nova imatge corporativa que representa els valors de compromís, cooperació i proximitat en benefici comunitari.
 

Nova imatge corporativa de Pallars Actiu. Foto: Pallars Actiu


Confiem en que serà un pas endavant per millorar i adaptar-nos als nous temps. Hem emprès aquest procés conjuntament amb Recreant i amb el finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

El nou lema, Connectats per créixer, vol reforçar l’empenta del creixement com a objectiu general i treballat en finalitats específiques de PallarsActiu. 

Com a declaració de principis, el nostre logotip representa la simbolització de les muntanyes dels dos Pallars unides en diferents punts amb l'objectiu de crear xarxa. 

Ens hem decidit per una paleta de colors que recorda al territori reforçant així la idea de proximitat.

El color principal de Pallars Actiu és el marró, ben present en els dos territoris als quals representa la marca, i que en psicologia del color s'associa a les sensacions de serietat, solidaritat, confiança, fiabilitat, connexió amb la natura, seguretat i amistat. Com a colors secundaris, el verd i el blau, reforcen el concepte de territori i natura, i a més transmeten seguretat, tranquil·litat i oportunitat.

Serveis de Pallars Actiu


Pallars Actiu ofereix un ventall de serveis a disposició de l’empresariat pallarès

1) Pel que fa a l'ocupació:

· D’una banda, oferim un espai a les empreses on poder registrar les seves demandes d’ocupació.

· D’altra banda, oferim un espai a les persones demandants d’ocupació on poder trobar una oferta de feina que ompli les expectatives de recerca laboral. 

2) Pel que fa a l'empresariat:  

· Ajudem a impulsar i donar visibilitat a l'activitat empresarial en femení.

· Impulsem el valor afegit de la xarxa d’empresariat en femení dels Pallars.

· Busquem noves iniciatives per dinamitzar el teixit empresarial, en la nostra missió d’afavorir la marca dels Pallars i els negocis locals. Volem ser aparador virtual on les empreses puguin mostrar la seva activitat econòmica.

Pallars Actiu és agent impulsor de diferents projectes dins de la recerca de nous camins de desenvolupament i amb el propòsit de potenciar la resiliència econòmica del territori.

Pots estar al dia de les últimes novetats a través de la seva newsletter, o amb les últimes notícies al blog. 


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació