Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp i el CF Pobla s'estrenen amb victòria a la Copa Pirineus

Els trempolins es van imposar a l'Organyà (1-2), mentre que els poblatans van remuntar contra La Seu d'Urgell (5-3)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 21 d'agost de 2023 a les 09:12
Un moment del partit entre el Pobla i La Seu d'Urgell | TGE
La pretemporada per als equips de futbol del Pallars comença bé malgrat la calor sufocant i la manca d'efectius. En l'anada de la primera eliminatòria de la Copa Pirineus, el CF Tremp i el CF Pobla han demostrat el seu potencial i no s'han arronsat davant l'Organyà i la Seu d'Urgell, dos rivals de categoria superior i molt ben reforçats.

Aquest diumenge, els de la capital del Jussà firmaven un mal inici de partit, i als 12 minuts encaixaven el primer gol, obra de Gerard Tarres. Els trempolins, però -enguany dirigits novament per Albert Segués, i amb només 12 homes disponibles- no van voler abaixar els braços. Així, a manca de cinc minuts pel descans, Adrià Colom feia la igualada. Pocs minuts més tard, i sense deixar temps per reaccionar a l'Organyà, Rachid El Madani capgirava el marcador.

Els trempolins van poder capgirar el marcador abans del descans. Foto: CF Tremp

Per la seva banda, el Pobla, que debutava a casa i sota un sol de justícia, va aconseguir imposar-se gairebé in extremis als de la capital de l'Alt Urgell. El retorn de l'històric entrenador Ramon Ordi a la banqueta poblatana ha estat dolç, tot i l'evident falta de jugadors. Amb el rival pressionant en atac, el Pobla va mantenir el tipus. Al minut 16, i en una autèntica jugada de veterania, Oriol Plancheria engaltava la pilota des del mig del camp, deixant completament parat el porter.

Poc després, però, els visitants aconseguien l'empat de penal, i tres minuts més tard capgiraven el marcador. Així i tot, els poblatans no van afluixar, i abans del descans tornaven a posar les taules al marcador. A la represa, el cansament i la calor no van impedir que els locals continuessin en atac, i al minut 57 Miki Molleví marcava el 3 a 2. Un miratge que els de la Seu trencaven gairebé a l'instant amb un nou gol.

Els darrers minuts van ser frenètics, i en aquesta ocasió, als del Pobla no els van tremolar les cames. Al 83, Molleví tornava a posar per davant l'equip, i a dos minuts pel xiulet final, Pepe Juangran rematava la feina.

Bon inici, doncs, dels clubs pallaresos a les portes d'una temporada on es tornaran a veure les cares. El pròxim cap de setmana, però, en la tornada de l'eliminatòria, hauran de demostrar que aquestes victòries no han estat casos aïllats. Una flor no fa estiu.