Diumenge, 28 d'abril de 2024
educació

Tremp finalment farà una reforma «de mínims» a l'escola bressol l'Estel

Els treballs costaran uns 12.000 euros, a l'espera de poder tenir una nova llar d'infants a partir del curs 2024-2025

Pallars Digital Tremp | 8 d'agost de 2023 a les 12:02
Entrada de la llar d'infants municipal | TGE
L'Ajuntament de Tremp finalment farà una reforma "de mínims" a l'escola bressol municipal l'Estel. Tot plegat, després que l'actual equip de govern hagi aturat el projecte de renovació integral de la llar d'infants, que havia sortit a licitació per 100.000 euros durant el mes de juny.

El motiu, tal com va exposar durant el ple extraordinari del 31 de juliol l'alcaldessa trempolina, Sílvia Romero, és un document del Departament d'Educació que denegava la subvenció, ja que el centre no complia els requisits.

L'escrit de la conselleria, segons ha detallat Romero, datava del 4 de maig, dos dies després que l'Ajuntament de Tremp, aleshores dirigit per Maria Pilar Cases, aprovés la modificació del pressupost i inclogués una partida de 100.000 euros per reformar l'escola bressol. Així i tot, el 9 de juny el consistori va publicar la licitació, que 20 dies més tard, amb Romero ja com a alcaldessa, es va aturar tenint en compte la negativa d'Educació.

La conselleria, a més, recomanava fer una intervenció mínima a la llar d'infants. Així doncs, el consistori trempolí només invertirà uns 12.000 euros en el sanejament i la millora de la seguretat del sistema elèctric de l'escola bressol. D'altra banda, l'ajuntament té previst poder disposar de la nova llar d'infants a partir del curs 2024-2025.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació