Dissabte, 11 de maig de 2024
educació

Tremp reformarà l’escola bressol municipal l'Estel a partir del juliol

Les obres pretenen fer un espai més acollidor, eficient, modern i adaptat a les necessitats dels infants

Pallars Digital Tremp | 16 de juny de 2023 a les 10:50
L'ajuntament ja ha publicat les bases que regularan la contractació de l'obra de millora | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp reformarà l'escola bressol municipal L'Estel a partir del mes de juliol. El consistori ha publicat les bases que regularan la contractació de l’obra de millora, i està previst que el 6 de juliol s'obrin les ofertes presentades per tal d’adjudicar els treballs i es puguin començar al més aviat possible.

El projecte preveu la substitució de paviment, la millora de l’eficiència energètica de l’edifici, la reforma completa del pati, la creació de nous lavabos, la modificació de l’accés a l’escola, del porxat exterior, l'adquisició de mobiliari nou, de fusteria, així com els acabats interiors.

Amb aquestes millores es pretén fer un espai "més acollidor, eficient, modern i adaptat a les necessitats dels infants". L’escola té més de 40 anys i cal una remodelació completa, segons expliquen des de l'ajuntament trempolí. Es preveu que el curs pugui començar amb normalitat al setembre, amb l’equipament en òptimes condicions.

Per al curs 2023-2024, l’escola Estel oferirà 20 places per a infants de dos anys, franja d’edat que és gratuïta d’acord amb el decret que ho regula de la Generalitat de Catalunya. Encara hi ha places vacants i les famílies que ho desitgin poden contactar directament amb l’escola o a l'ajuntament.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació